Cautare

1755 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (7.43 secunde)
Altur Slatina a crescut cu 21,63%. ... Vesti bune au aparut de la Altur Slatina (ALT), cu o apreciere de 21,63%.
Altur Slatina a crescut cu 21,63%. ... Vesti bune au aparut de la Altur Slatina (ALT), cu o apreciere de 21,63%.
Altur Slatina a crescut cu 21,63%. ... Vesti bune au aparut de la Altur Slatina (ALT), cu o apreciere de 21,63%.
Reprezentantii Primariei Slatina au avansat un nou termen pentru darea in folosinta a cinematografului. ... Recent, Darius Valcov afirma ca se continua lucrarile la complexul teatru si cinema din Slatina si ca, daca nu apar probleme neprevazute, obiectivul va fi dat in folosinta in martie 2010.
Liga a 2-a, etapa 12-a Dinamo - Slatina 0-0 Echipele de start: ... Ovidiu Burca CSM Slatina: I. Pop - C-tin.
contra concitadinei FC Oltchim (1 si 7 februarie) si va continua apoi cu FC Caracal (9 februarie), FC Arges (15 februarie), ALRO (18 februarie, la Valcea, 22 februarie, la Slatina) si FC Olt (25 februarie).
Formatiile oltene Gaz Metan Severin si ALRO Slatina s-au intalnit ieri-seara, pe stadionul "Municipal", intr-un meci din cadrul etapei a 19-a a Ligii a II-a, seria a 2-a.
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Sportivii romani medaliati la Campionatele Europene de scrima de la Legnano (Italia) au fost premiati ieri de presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST), Carmen Tocala, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul institutiei.
Baschetul 3×3 are sansa sa devina disciplina olimpica in acest sezon si peste 15 legende ale sportului romanesc, fosti campioni sau medaliati la Jocurile Olimpice, precum si reprezentanti ai generatiei de aur din fotbal, au sustinut aceasta campanie.
Octavian Bellu si Mariana Bitang, cei mai medaliati antrenori din istoria gimnasticii romanesti, au trecut la conducerea lotului olimpic la inceputul anilor ‘90.
Numai ca intentia lui Athanasiu a luat o intorsatura mai mult decat jenibila: profesorii elevilor medaliati la Olimpiada internationala de geografie si-au primit doar jumatate din prima promisa.
Mihai Nita, candidatul PD-L Olt pentru postul de senator in Colegiul nr.1, a fost reclamat de adversari de la PNL si PSD la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si la BEJ, pentru discursul folosit in campanie. Purtatorul de cuvant al PNL Olt, Cristian Bircea, a declarat:
Biroul Permanent Judetean al PSD Olt a decis vineri suspendarea senatorului Ion Toma (foto dreapta) din partid, hotararea urmand sa fie inaintata conducerii centrale a partidului impreuna cu propunerea de excludere a acestuia din partid.
Câtiva dintre fermierii din judetul Olt au iesit miercuri în strada cu utilajele agricole pentru a solicita autoritatilor statului scaderea pretului la pompa al motorinei folosite de producatorii agricoli.
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia.
Procurorii DIICOT - Servicul Teritorial Craiova au emis, joi noapte, dupa audieri, ordonante de retinere pe 11 persoane, printre care doi politisti si un jandarm, care se ocupau cu camataria in judetul Olt.
Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brancoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.
Bercea Mondial este audiat la Parchetul Tribunalului Olt. Interpolul Bercea Mondial a fost prins sambata seara in Bucuresti si dus pentru audieri la Slatina. ... Bercea Mondial a fost cautat de mascati si la Draganesti-Olt, unde are mai multe case.
google-analytics.com